alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

träningsbyxor pojke

 
[67]
1 / 2
Sida:av 2

Träningsbyxor för pojkar

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för pojkar får du perfekt stil utan att du behöver offra dynamiken. Som barn är det viktigt att idrott är roligt – oavsett om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och unga att ta de första stegen mot nya personbästa. adidas träningsbyxor är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Alla träningsbyxor för pojkar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – träningsbyxor för pojkar från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra träningsbyxor. Alla kläder som innehåller bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Athletics eller Performance – med adidas-träningsbyxor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, CLIMALITE och CLIMAWARM är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med träningsbyxor inkluderar Tiro, Disney och Star Wars. Våra träningsbyxor är tillgängliga i grått, svart och blått.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för pojkar. Nästa generations ”sneakerheads” står redan på startlinjen. De som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma när de gör det. Det är här våra kollektioner för pojkar kan ge det lilla extra! 3-Stripes är alltid rätt för skolan. Framtiden börjar idag. Skaffa våra träningsbyxor för pojkar från adidas – nu är stunden inne.