adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Predator

 
[161]

ADVANTAGES AREN'T FAIR

Det är just det som är poängen. Demonskin ger ett grymt övertag. För en matchavgörande sko. Överlägsen, precis som en Predator. Är det lagligt? Ja. Är det rättvist? Vad har det med saken att göra?

1 / 4
Sida:av 4

ADIDAS PREDATOR FOTBOLLSSKOR

Våga dominera med adidas Predator fotbollsskor som hjälper dig att styra varje match. Bemästra kontroll med det ultimata inom fotbolls- och sportteknologi, som hjälper dig göra det bästa av varje stund på planen. Klassiska fotbollsskor från 90-talet har fått nytt liv för den moderna fotbollens krav, med banbrytande läderkanter som ökar stabiliteten och bollkontrollen för både proffs och amatörspelare.
Hitta din inre Predator
Toppa spelet som Predator med fotbollsvärldens mest ikoniska skor. Tillgängliga för herr, dam och barn med snygg, grafisk design i dominerande fotbollsstil. Hitta din storlek från 34 till 48 för en perfekt passform som hjälper dig till en tight bollkontroll varje match.
Perfekt för planen
Upplev perfekt kontroll för alla ytor med Predator fotbollsskor, specialdesignade för din spelstil. Avancerade dobbar och grepp hjälper dig spela tufft på alla planer, med specialdesign för fast underlag, konstgräs, ytor inomhus, mjuka planer och gräs.
Ultimate Predator Technology
Jaga istället för att bli jagad, med fotbollsteknologi designad för att dominera planen.

Kontrollera bollen i alla lägen med ovandelar i Controlskin som håller bollen som limmad vid foten. Fixera din passform för smidigt fotarbete och balanserad bollkontroll med pure cut snörlösa designs som ger en ren bollkontaktyta. Följ instinkten och rör dig snabbt med strukturerade ovandelar i Primemesh, som ger en bekväm, strumpliknande passform. Dominera på alla underlag med injicerade TPU-lager som stabiliserar snabba rörelser.

Styr varje match med Predator fotbollsskor som ger dig grönslös kontroll.