alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Primegreen-produkter

 
[4391]

Produkter skapade med fokus på hållbarhet. adidas Primegreen tillverkas med en rad återvunna funktionsmaterial och representerar vårt åtagande att fasa ut all ny polyester senast 2024, för att få ett slut på plastavfall.

Pris
65 kr - 4 499 kr
654499
Vårt beroende av nyproducerad polyester driver oss till att hitta lösningar. Primegreen är en av dem. En serie med funktionsmaterial skapad av återvunnen materia, som förändrar hur vi tillverkar våra produkter och ger dig ett mer hållbart val.

Gör ett val som gör skillnad för vår planet.

Dam Löpning Svart Ultraboost DNA x MARIMEKKO ShoesDam Löpning Svart Ultraboost DNA x MARIMEKKO Shoes

Ultraboost DNA x MARIMEKKO Shoes

Dam Löpning