Integriteten hos Adidas

Dina data och adidas

För att förbättra allas upplevelse hos behandlar vi personuppgifter i enlighet med vårt Sekretessmeddelande. Detta hjälper oss att visa information som är relevant för varje individ, så även produkter och erbjudanden som är tillgängliga i deras stad.

 

Hur data samlas in

Varje pass hjälper dig att nå ditt mål

Vi samlar in data vid olika tillfällen när du interagerar med oss online. Detta inkluderar när du aktivt ger oss data, som när du registrerar dig eller loggar in på ditt adidaskonto – och även när du inaktivt ger oss data, som när du letar efter produkter på vår hemsida.

 

Varför vi samlar in data

Skräddarsyr ditt perfekta spel

Ju mer vi vet om dig, desto mer kan vi ge dig en optimerad användarupplevelse med prodkter och erbjudanden som är relevant för just dig. Dina data används också för att verifiera att det verkligen är du som loggar in på ditt adidaskonto, och dessutom finns dina preferenser kvar när du interagerar med oss.

 

Dina rättigheter

Välj hur du vill spela – närsomhelst

Om du av någon anledning känner dig obekväm med att vi har dina data, kan du alltid åtgärda det genom att kontakta oss. För mer detaljer, besök gärna vårt Sekretessmeddelande.