alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

VILDMARKEN VÄNTAR

 
[282]
1 / 6
Sida:av 6

Ready for nature

Naturen är vår tillflykt. Den väntar med stärkande luft, hav och himmel. Tänk framåt och planera nästa äventyr eller utmaning. Stad eller inte, naturen är nära. Och den får oss att må bra i både sinne och kropp.

Vår outdoorkollektion har vandringsskor, terränglöparskor och klätterskor, och i klädväg finns allt från regnjackor till löpartights.

Oavsett om du förbereder dig för terränglöpning, mountainbiking, klättring eller bara vill utforska i naturen så har adidas rätt utrustning. Utrustning för alla årstider – varken varmt väder, regn eller snö kommer sinka dig när du har rätt skor och ytterkläder.

Gör dig redo för nya naturupplevelser. Vandra, klättra, spring och cykla med adidas outdoor.

En kollektion skapad för komfort och med beprövad teknologi som Gore-Tex och Boost-dämpning som gör dig redo att ta dig an naturen med självförtroende. Vi har också hållbarhet starkt i åtanke för vår outdoorkollektion, med produkter skapade med Parley Ocean Plastic – återvunnet plastavfall insamlat från avlägsna öar, stränder, kustområden och strandlinjer, för att förhindra att det når haven.