alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
logo

SPORT ÄR EN GÅVA

Med Leo Messi

Medan matcherna återupptas reflekterar Leo Messi över vad fotbollen betyder för honom.

Tysta arenor och orörda planer – ett märkligt och surrealistiskt tillstånd. När världen tog en paus undrade alla spelare: vad händer nu? Utan sport uppstår ett tomrum. Men det ger också tid och utrymme att tänka.

Att spela fotboll är en gåva, att ta emot och föra vidare.

Under nedstängningen säger Messi att han börjat se det som en ära att spela. Han har fått stöd och respekt från fans över hela världen. Samtidigt som han inspirerar dem, inspirerar deras lojalitet honom.

”Den största gåvan av alla är att skapa glädje för andra.”

Leo Messi

Vi saknar alla våra lag, rutiner och kamper.

Det spelar ingen roll vilken arena du spelar på – vi har alla drömt om dagen när läktarna kommer till liv igen. För många av oss har tiden utan fotboll bara stärkt vår passion för sporten.

Kanske i mer än någon annan sport går fotbollsfansen in med hela sin själ. Deras kärlek till sina lag, idoler och hemmaplaner är oöverträffad. Så ju mer spelarna ger, desto mer stöd får de tillbaka.

Tillbaka på planen – med mer passion än någonsin.

Vi vet ännu inte hur vi kommer att se tillbaka på den här tiden. Men efter att ha tränat ensamma och väntat kan vi ha fått en ny uppskattning för sporten vi älskar.

MESSIS FOTBOLLSKIT