alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

regnjacka cykel

 
[6]

Regnjackor för cykel

Vad sporrar dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett stort utbud av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. Vi vill alla göra vårt bästa när vi ägnar oss åt vår favoritsport, cykling. Oavsett vad du har för mål, håller du dig bekväm med våra plagg så att du kan koncentrera dig på att prestera. Världen väntar runt hörnet. adidas regnjackor skyddar dig i alla väder – till skogs, i bergsterräng och i staden. Alla regnjackor för cykel från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – regnjackor för cykel från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när cykling: .

Polyester är ett material vi använder för att tillverka våra regnjackor. När det är på allvar och svetten börjar rinna kommer du att upptäcka att sportkläder som är tillverkade i polyester ger ett bättre skydd. Eftersom svetten absorberas direkt från kroppen och eftersom du hålls varm just när du behöver det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som TERREX – med adidas-regnjackor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Funktionell design och funktion som du kan lita på oavsett väder. Det är adidas Terrex. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som RAIN.RDY och CLIMAPROOF. Clima och RDY är våra populära kollektioner med regnjackor. Våra regnjackor finns i grått.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för herrar. Gå din egen väg på vandringen. Visa din alldeles individuella stil med regnjackor för cykel från adidas.