alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

rod armband

 
[1]
Pris
159 kr - 159 kr
159

Röda armband

Med accessoarer från adidas kan du fokusera på det som är viktigt utan att behöva tänka på stil eller funktion. Du har alltid roligare med rätt utrustning. Våra röda armband ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – röda armband från adidas

Vårt armband är tillverkade av polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med armband från märken som Performance. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Teamwear och Tiro är våra mest omtyckta kollektioner med armband.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar idag. Upptäck våra röda armband från adidas – nu är stunden inne.