alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

röda badbyxor

 
[3]

Röda badbyxor

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits får du perfekt stil utan att offra dynamiken. Vi vill alla göra vårt bästa när vi ägnar oss åt vår favoritsport, simning. Oavsett vad du har för mål, håller du dig bekväm med våra plagg så att du kan fokusera på att prestera. Hör du hemma i bassängen? Våra badbyxor har skapats med lika stort fokus på det moderna snittet som på komforten, så att du kan njuta av upplevelsen. Alla röda badbyxor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – röda badbyxor från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge allt du har när du tränar simning och vill lyfta prestationerna: badbyxor från adidas.

Nylon är ett material vi använder för att tillverka våra badbyxor.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med badbyxorskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter reglerna åt sig själva.

Vi testar noggrant ny teknologi som INFINITEX i extrema förhållanden. Du hittar badbyxor i kollektionerna Marvel, Spiderman och Disney.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar idag. Upptäck våra röda badbyxor från adidas – nu är stunden inne.