alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

röd bomberjacka

 
[3]

Röda bomberjackor

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig design som har skapats för din fritid. Våra bomberjackor har precis rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du har möjlighet att förverkliga din personliga potential. Alla röda bomberjackor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – röda bomberjackor från adidas

Nylon och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra bomberjackor. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny roll och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Athletics – med adidas-bomberjackor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. VRCT är vår mest omtyckta kollektion med bomberjackor.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. Visa din alldeles individuella stil med röda bomberjackor från adidas.