alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ryssland fotbollströjor, shorts med mera

 
[10]
Fotboll Röd Russia Home JerseyFotboll Röd Russia Home Jersey

Russia Home Jersey

Fotboll

Herr Fotboll Vit Russia Home ShortsHerr Fotboll Vit Russia Home Shorts

Russia Home Shorts

Herr Fotboll

Fotboll Vit Uniforia Pro FootballFotboll Vit Uniforia Pro Football

Uniforia Pro Football

Fotboll

Fotboll Vit Uniforia League BallFotboll Vit Uniforia League Ball

Uniforia League Ball

Fotboll

Fotboll Silver Uniforia Finale Mini BallFotboll Silver Uniforia Finale Mini Ball

Uniforia Finale Mini Ball

Fotboll

VISA DITT STÖD FÖR RYSKA LANDSLAGET MED ADIDAS

Var redo när matchen startar och Ryssland kallar! Med adidas fotbollströjor och andra kläder från ryska fotbollslandslaget hejar du fram ditt lag till nya framgångar. En matchtröja eller ett kit i de klassiska vita, blå och röda färgerna gör att det inte råder någon tvekan om vilka du håller på. Alla plagg finns i storlekar för både vuxna, barn och juniorer, så att alla kan känna tillhörighet med Rysslands landslag.

PÅ LÄKTAREN ELLER PÅ PLANEN – DU BESTÄMMER

Fotbollskläder från adidas är alltid framtagna för rörelse, inte bara så att du kan visa ditt stöd som supporter. Oavsett om du spelar på elitnivå eller är på väg till din första fotbollsträning så kommer en tröja eller ett kit från adidas Ryssland få dig att se ut och känna dig som en spelare i det ryska landslaget. Spring ut på planen och visa upp dina färdigheter med shorts, matchställ och andra kläder som är skapade för magi på fotbollsplanen. Alla adidas fotbollskläder är framtagna med material som släpper ut svett och samtidigt hjälper din hud att andas så att du kan skina i alla 90 minuter.

HJÄLP DINA FOTBOLLSKLÄDER ATT HÅLLA LÄNGRE GENOM ATT TA HAND OM DEM

Visste du att dina fotbollskläder kan se ut och kännas som nya i flera år om du vårdar dem på rätt sätt? Se till att efter varje träning eller match snabbt plocka ut kläderna ur träningsväskan när du kommer hem och hänga upp dem för att luftas innan du slänger dem i tvättkorgen eller tvättmaskinen. Tvätta kläderna i 30 grader med milt tvättmedel och undvik sköljmedel samt torktumlare. Detta är skonsamt mot både kläderna och miljön. Tänk även på att vända plaggen ut och in inför tvätt och strykning.