alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Samba

 
[109]
Originals Vit Samba OG SkorOriginals Vit Samba OG Skor

Samba OG Skor

Originals

Originals Vit Samba OG SkorOriginals Vit Samba OG Skor

Samba OG Skor

Originals

Originals Svart SAMBA OG WOriginals Svart SAMBA OG W

SAMBA OG W

Originals

1 / 3
Sida:av 3

Från klassisk till modemedveten look med adidas Samba 

adidas Samba designades av själva Adi Dassler och har sålts i mer än 35 miljoner par runt om i världen. adidas Samba föddes med idén att ge fotbollsspelare ett bättre grepp när de spelar på Europas frostiga fotbollsplaner. Den klassiska Samba-looken från 50-talet hjälper dina fötter att stanna torra under en regnig dag. Det är just med regniga dagar i tanken som idén till skon med de dubbla dragkedjorna kom till. Samba från adidas kommer oftast i mjukt material som tar hand om dina fötter både på planen och utanför. Många av modellerna du hittar har mjuk ovandel i mocka och känns lyxiga. Vad som ursprungligen startade som en fotbollssko används nu till vardags. Oavsett om du är i street mode eller vill känna dig extra modemedveten kan du räkna med att Samba är mer än bara en vanlig sko.

Stick ut på ett bra sätt med unik design och komfort 

De populära Samba skorna går hem hos de flesta tack vare deras ofta tidlösa look. Du kan vara nästan helt säker på att blickar vänds när du bär ett par. Har du någonsin tänkt på hur människor ofta tittar på andras fötter? Skor är något som du lägger märke till nästan omedelbart. Just för att adidas Samba passar till så många olika aktiviteter är det många som har förälskat sig i de olika modellerna. Om du till exempel väljer en högre sula kan du slänga på dig en klänning, skippa klackarna och vara bekväm. En relaxed street look går hem när du ska träffa polarna på stranden, lira lite basket eller såklart spela fotboll. Barbeque eller fest, Samba adidas tar dig hela vägen från punkt A till B och även vidare till C och D. Och varför inte passa på att dansa dig fram till din destination när du ändå är igång? Är det för kliché att be dig dansa lite samba?