adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Samba Skor

 
[29]

adidas Sambaskor

adidas Sambaskor föddes på fotbollsplanen redan under 50-talet. Modellen var särskilt anpassad för inomhusunderlag men har under de senaste årtionden flyttat ut på gatan som en populär street-sko. adidas Samba finns i olika modeller och designer som alla är inspirerade av originalets fotbollssko. Skorna kommer i modeller för både dam, herr och barn och passar för både fotboll och vardag.

adidas Samba OG

Den klassiska Samba-looken hittar du i modellen adidas Samba OG som har originaldesign. Med en mjuk ovandel i läder får du en stadig passform som knyts med snören. Skon har ett tåparti i mocka, en hälkappa och tandade 3-Stripes i kontrasterande färg från skons ovandel. Ovanför 3-Stripes finns en Samba-logga i guldfärg. Om du söker en ännu mer följsam passform finns modellen även i adidas Primeknit för en omslutande ovandel med flexibelt stöd. Skon har även uppdaterats i en skatemodell i adidas Samba Adv där en stötdämpning i Adiprene har lagts till.

adidas SAMBAROSE

För extra höjd har den klassiska adidas Sambaskon uppdaterats med en tjock platåsula i gummi för extra attityd som höjer din stil ytterligare ett snäpp. Platåmodellen adidas SAMBAROSE har den klassiska ovandelen i läder med kontrasterande hälkappa och 3-Stripes längs med sidorna. Den tjocka platåsulan kommer antingen i kontrasterande vit färg eller i samma färg som skon för en annorlunda look. En rolig detalj är modeller med hälkappa och 3-Stripes i kamouflagefärg istället för enfärgat läder.

En inomhussko för barn

adidas Sambaskor kommer även i modeller för barn. Dessa är utmärkta för spel på inomhusplan såväl som vardagsbruk. Bland barnmodellerna på adidas Samba OG hittar du klassiska färger i vitt och svart, men även skor med rosa skinnöverdel och ett rosa tåparti i mocka. Det finns även en annorlunda variant av skon med en perforerad ovandel i syntetläder och kontrasterande rosa hälkappa och rosa 3-Stripes längs med sidorna.