alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Seeley

 
[6]

Seeley, adidas klassiska skatestil för maximalt fäste på brädan

Seeley adidas är en riktig old school klassiker men har uppdaterats med ny teknologi och känsla. Skorna är både slitstarka och smidiga för att du ska få en flexibel känsla och full kontroll över fötternas rörelse. Högteknologiska sulor och design gör att du kan öka både din komfort och prestationsförmåga och få mer kontroll över dina tricks. Välj mellan ett flertal färger med adidas klassiska 3-Stripes look för en sportstil som håller säsong efter säsong. I adidas kollektion av skate-produkter hittar du även kläder och tillbehör som är särskilt anpassade efter denna sport.

adidas Seeley för hög kontroll

För att dina skor ska hålla trots den friktion som sporten har är skorna gjorda i slitstarkt material som har extra förstärkning på delar som är extra känsliga för friktion. Bland annat är tåpartiet förstärkt för att skorna ska vara hållbara. Med högre modeller får du extra skydd och stöd för anklarna samtidigt som den lätta vadderingen i utformningen ger dig extra stöd. Samtidigt är dessa skor mycket smidiga och flexibla för att de ska följa med i dina rörelser. Gummisulan på adidas Seeley ger dig extra bra grepp på skateboarden för att du ska kunna klara av även avancerade tricks. 

Seeley för snygg skatestil

Med Seeley adidas-skor får du en klassisk och minimalistisk skatestil. Skorna kommer både i helvitt och helsvart men även i adidas tidlösa kontrasterande 3-Stripes längs med sidorna. Välj mellan stilar i skinn eller textil samt mellan låga och höga gummisulor, här finns något för alla skatestilar. Seeley adidas-skor kommer även i juniorstorlekar för barn så även de allra yngsta skate-entusiasterna ska få så bra förutsättningar som möjligt för att lära sig nya tricks. Matcha med adidas skatekläder som ger dig extra flexibilitet och rörelseförmåga, något som krävs för denna sport.