alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Simglasögon med styrka

 
[3]
Storlek
Pris
65 kr - 78 kr
6578

Se klart och tydligt med adidas simglasögon med styrka

Din syn ska inte behöva vara ett hinder i din träning. Nu för tiden finns det specialanpassade glasögon med styrka för dig som tränar. Här kan du hitta simglasögon med receptglas som är speciellt anpassade för dig som simmar. Med ett par simglasögon med styrka kan du simma normalt utan att behöva oroa dig över att se dåligt. adidas har tredelade set med simglasögon med styrka där en anpassningsbar näsklämma och band ingår. Banden och näsklämman går att justera till en perfekt passform. Materialet är tillverkat i injektionsgjuten silikon och polykarbonat, och glasen är imskyddsbehandlade och ger ett brett synfält. Dessutom skyddar de mot solens strålar med hjälp av ett UV-skydd.

En smart lösning med optiska simglasögon från adidas

Om du i normala fall bär glasögon och simmar regelbundet så behöver du en smart lösning med receptbelagda simglasögon. Med adidas tredelade set skapar du enkelt dina egna optiska simglasögon. Detta set är utrustad med näsklämma och dubbla band med smart justering på sidorna. Denna design är inspirerad av klassiska simglasögon och ger dig en säker och bekväm passform som sitter bra på plats när du simmar i bassängen.

Skapa ditt eget set med optiska simglasögon med styrka från adidas

Här kan du hitta simglasögon med olika styrka och simglasögon för närsynta. Skapa ditt eget set med vänsterglas, högerglas, näsklämma och dubbla band. Med dessa optiska simglasögon ser du klart och tydligt under dina simpass vilket är perfekt för alla som vill kunna se bra även i bassängen. Dessa simglasögon med styrka passar både för professionella simmare och för de som gillar att bada på fritiden. Du kan bära dem i simhallen, i utomhuspooler och i havet och med hjälp av ett praktiskt justerbart band kan du anpassa passformen på ett smidigt sätt.