alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Fotbollsskor

 
[2]
Storlek
Pris
396 kr - 1 320 kr
3961320

Förbättra ditt spel på planen med fotbollsskor för alla underlag

Tuffa sporter kräver hållbara skor som ger ett ultimat stöd när du behöver det som mest. Här kan du hitta snygga fotbollsskor som håller för utmanande träningspass och matcher. adidas fotbollsskor är inte bara perfekta för fotboll, utan också rugby och andra intensiva former av idrott. Det låga skaftet och den omslutande passformen gör att stabiliteten ökar när du rör dig. Dessa fotbollsskor knyts med skosnören och den yttre sulan är speciellt anpassad för konstgräs. Den lätta ovandelen är tillverkad i mesh och har ett lågt Clawcollar-skaft. Den tajta passformen på skon gör att den känns lika bekväm som en strumpa på foten. I det här sortimentet finns också fotbollsskor med en ovansida i syntetläder som är sömlös. En sådan modell har ett högt skaft som ger perfekt stöd för ankeln under snabba vändningar på planen.

Bli redo med speciellt anpassade skor för fotboll

När du ska inta planen tillsammans med dina lagkamrater är det oerhört viktigt att du har ett par skor som kan ge dig support och håller för tuffa tag. adidas har skor för fotboll som är otroligt bekväma att springa i, och med ett par fotbollsskor är du redo för nya utmaningar på planen. De här skorna finns i flera varianter för både små och stora fötter och passar perfekt till alla som älskar bollsporter.

Känn dig som ett proffs med ett nytt par skor

Med rätt par skor blir det ännu roligare att spela fotboll. adidas fotbollsskor är speciellt anpassade för spelare som inte ser några gränser på vad som är möjligt. Skorna finns i flera snygga färger och är alla väldigt bekväma tack vare den sköna passformen som påminner om en strumpa. Skorna passar även väldigt bra för rugbyspelare, den upphöjda hälen ger foten en dynamisk position och den praktiska nylonyttersulan är lätt och flexibel.