alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Småbarnsryggsäckar

 
[2]

Småbarnsryggsäckar som låter minstingarna ge sig ut på stora äventyr

Med skattkartan i ena handen och juicepaketet i den andra är det dags att gå ut på upptäcktsfärd för att hitta de undangömda skatterna. Kanske är det en liten mjuk kompis som minstingen försöker hitta eller djurformade kex som gömmer sig i djungeln på bordet. Oavsett vad skatterna är idag kan din lilla skatt enkelt förvara de i någon av våra småbarnsryggsäckar. En småbarnsryggsäck får minstingen att känna sig lika stor som de stora barnen när hen springer runt och upptäcker dagens alla äventyr. Det bästa är att du kan smyga ner vatten i sidfickorna så din lilla äventyrare enkelt kan återställa vätskebalansen mellan varven.

Ryggsäckar för småbarn på upptäcktsfärd

Småbarnsryggsäckar är lite mindre än väskorna som kommer för äldre barn, tonåringar och vuxna och är perfekt för minstingen när hen vill ut på något spännande äventyr. När vattenpölar ser roliga ut att hoppa i eller när juicepaketet råkar spillas ut på väskan händer det många gånger att det blir fläckar som är svåra att ta bort, därför har vi en ryggsäck för småbarn som kommer med ett PFC-fritt och vattenavvisande yta. Efter vattenpölsleken är det dags att leka superhjälte och om det är något en superhjälte måste vara så är det garanterat lätt och snabb. Då väskan är mindre och inte rymmer allt för mycket kan den lilla superhjälten känna sig lätt, helst med de vadderade och justerbara axelremmarna som plötsligt börjar kännas som vingar. Superhjältar behöver energi och det får man genom att äta och dricka, vilken tur att någon hade smugglat ner en liten eftermiddagsfika tillsammans med en flaska vatten på sidan av väskan. Tröttheten börjar smyga sig på och det är dags att gå hem och visa upp alla skatter som hittats under dagen. Flyg hem nu lilla hjälte för imorgon väntar nya äventyr!