alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Sobakov

 
[3]
Pris
719 kr - 1 020 kr
7191020

Med Sobakov från adidas ser du till att hålla dig aktiv

Sobakov från adidas är ett par träningsskor som har nästintill allt, de har stil och funktionalitet men också den karaktär som du begär av det allra bästa. Så inte nog med att du kan hålla farten på dina favoritlöprundor, du kan också springa ut med stil som får dina konkurrenter att skämmas. Sobakov täcker i sin helhet samtliga baser för att du ska trivas med och fortsätta att utveckla dina unika träningsformer och bli bättre samt starkare för varje träningspass som du utövar, vare sig det är ute i terräng eller inne på gymmet.

Sobakov som designas till de som kräver allt

För alla er där ute som vill ha inget mindre än det bästa så passar Sobakov utmärkt i alla lägen. Med ett klart sikte på fotbollskulturen kommer dessa skor i olika färger. Den stående konstanten är dock dess tåliga sula med en tjocklek som står sig i alla situationer. Ovandelen av skon är i läder för att ge extra stilintryck och en förhöjd känsla av kvalitet för dig som kräver det bästa ur ett par skor från adidas.

Kombinera dina Sobakov skor med en hoodie från adidas

Fullända din stil med en hoodie från adidas som kan värma efter du kommit in från fotbollsplanen för ett byte men vill ändå hålla kroppen igång. En hoodie från adidas kan du hitta i hundra procent bomull eller om du vill ha något lättare och smidigare så finns det en sports jacket som dessutom är miljövänlig eftersom den är gjord av återvunnen polyester. Det är bra för dig som får ett riktigt bra plagg, och det är bättre för miljön och vår gemensamma planet i all sin praktfullhet, allt så du kan prestera bättra och leva ett mer aktivt liv.