alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

SolarBoost

 
[18]

SolarBoost adidas hjälper dig att orka

Att springa långa distanser innebär att man behöver ett par rejäla skor som håller mil efter mil. Våra SolarBoost adidas är tillverkade för att hålla för dina långa löprundor med avancerad teknologi. adidas SolarBoost kommer i flera olika färger och modeller och är speciellt anpassade efter löpning så du får mer energi tillbaka ju mer du springer tack vare den smarta Boost-teknologin under fotvalvet. Välj vilken löptävling du vill delta i, oavsett vilken tävling du väljer så är den viktigaste av alla loppet där du sätter ditt eget personliga rekord.   

Få bra stöd med ett par adidas SolarBoost

Om du någon gång råkat springa i ett par skor som är anpassade för allt annat än löpning och sedan provat ett par ordentliga löparskor så vet du att skillnaden är enorm. Vi har tagit steget längre och skapat SolarBoost adidas som är speciellt tillverkade för löparrundan med hjälp av förstärkta zoner som ger ett strategiskt stöd vid varje steg. För att hålla dina fötter torra och svala är ovandelen gjord i mesh och stötdämpningen i dubbeldensitet hjälper dig genom hela loppet. För att ge ännu mer stöd har vi använt oss av Tailored Fibre Placement som ger stöd i mellanfoten men även stötdämpande Solar Propulsion Rail som hjälper till att guida fötterna. Yttersulan är tillverkad i Stretchweb vilket ger energifyllda steg tillsammans med gummit Continental™ som ger ett utmärkt grepp på de olika terrängerna. För att guida dina fötter framåt ännu mer kommer mellansulan även med Energy Rail som ger en stabil känsla. adidas SolarBoost kommer i en strumpliknande konstruktion som omsluter foten och ger ett kompressionsstöd. Matcha gärna dina SolarBoost adidas med ordentliga löparkläder som hjälper till att undvika skav och överhettning tillsammans med en keps som skyddar ditt ansikte från solens starka strålar och svett.