alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

SolarBoost

 
[34]

MED ADIDAS SOLARBOOST ORKAR DU LÄNGRE

Att springa långa distanser innebär att man behöver ett par rejäla skor som håller mil efter mil. adidas Solarboost 19 är tillverkade för att hålla för dina långa löprundor med avancerad teknologi. Solaboost kommer i flera olika färger och modeller och är speciellt anpassade efter löpning så du får mer energi tillbaka ju mer du springer tack vare den smarta Boost-teknologin under fotvalvet.

FÅ BRA STÖD MED ETT PAR ADIDAS SOLARBOOST

Har du nån gång sprungit i andra skor och sedan provat ett par ordentliga löparskor så vet du att skillnaden är enorm. adidas Solarboost st 19 som är speciellt tillverkade för löparrundan med hjälp av förstärkta zoner som ger ett strategiskt stöd vid varje steg. För att hålla dina fötter torra och svala är ovandelen gjord i mesh och stötdämpningen i dubbeldensitet hjälper dig genom hela loppet. För att ge ännu mer stöd har vi använt oss av Tailored Fibre Placement som ger stöd i mellanfoten men även stötdämpande Solar Propulsion Rail som hjälper till att guida fötterna. Yttersulan är tillverkad i Stretchweb för energifyllda steg tillsammans med gummit Continental™ som ger ett utmärkt grepp på de olika terrängerna. Mellansulans Energy Rail ger en omatchad stabilitet. adidas Solarboost kommer i en strumpliknande konstruktion som omsluter foten och ger ett kompressionsstöd.

MAXIMERA ENERGIN MED SOLARBOOST 3

Den senaste modellen i serien, adidas Solarboost 3, hjälper dig guida energin från varje steg för att ta din löpning till en ny nivå. Det avancerade LEP-systemet är utformat för optimal energiåtergivning samtidigt som skon ger dig en revolutionerande nivå av stabilitet med Energy Rail för komfort vid långa löpningar. Mellansulan har så klart mängder med Boost som hjälper dig framåt till nya rekordlöpningar.