alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
logo

SLUTSÅLD

Vårt collab med New Order tar bandets look till ikoniska adidas Spezial-siluetter. Klassiska träningsjackor uppdateras med New Order-grafik och kollektionen innehåller även en fräsch version av Wilsy SPZL.
Kollektionen från adidas Spezial för höst/vinter 2020 består av ett urval av läktarinspirerat mode och skohybrider som HRMNY SPZL, Newrad SPZL, Alderley SPZL och klassiska adilette-tofflor med Spezial-twist.

adidas Spezial och New Order

Huvudkollektionen ser återkomsten av en av Spezials mest populära jackor någonsin, Haslingden. Den klassiska sportjackan med fyra fickor är tillbaka i ett superlätt material med diskreta 3-Stripes. Kollektionens andra jacka, ST11, är ett nyutvecklat plagg i härlig guldton med inspiration från 70- och 80-talets träningsmode, uppdaterad med moderna material och ny passform.


Alla plagg från _nwrdrSPZL länkar tillbaka till de tre upprepade blocken i New Order 'Tour'-grafiken som bandet har använt under sina senaste live-konserter. Kollektionens höjdpunkt är en ytbehandlad, vävd jacka med meshfoder och genomskinliga paneler på huvan, inslag hämtade från seglarjackor. Reflekterande loggor, 3-Stripes ton-i-ton och ett New Order-märke på ärmen framhäver det ikoniska samarbetet. Båda kollektionerna innehåller plagg skapade i ett blandat pikématerial gjort av återvunnen PES.


Wilsy SPZL är Bernard Sumners favoritsneaker för live-konserter, och därför ingår en fräsch twist på den ikoniska siluetten. New Orders version i limited edition är skapad i förstklassigt, stilrent vitt läder med grafiken ”Tour”, reflekterande snören, en vit, halvgenomskinlig sula, uppdaterade detaljer på ovandelen, båda märkenas loggor och vita, diskreta öljetter.