alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

HITTA DIN MODELL

Hitta tights som passar dig och din träning.

Dina tights. Din träning.

Att hitta rätt tights kan göra all skillnad. De ska ge dig självförtroende. Röra sig och jobba med dig, så att inget står i vägen för din träning. Och vilken typ av tights du behöver beror på vilken träning du sysslar med, och vilken passform och grad av flexibilitet du gillar.
Hitta dina perfekta tights med våra tips nedan.

Flexibilitet: Believe This

Våra tights Believe This är perfekta för lättare träningspass som stretching, yoga och Pilates. De är sköna och flexibla och skapade med en hög midja så att du kan röra dig fritt genom alla positioner. Till och med de mest utmanande.

 

"Jag älskar passformen, särskilt den höga midjan eftersom den inte skär in i magen när jag böjer mig framåt. Helt perfekt".

Chelsey Korus, professionell yogalärare och adidas-influencer

Styrka: Alphaskin

Våra Alphaskin-tights är bra för intensivare träning, som cross-träning eller cykling. De ger en känsla av styrka och stöd med material som följer kroppen. Så att du känner dig bekväm under varje pass.

 

”De sitter nära kroppen och är mjuka och andas bra. Jag älskar hur de framhäver min figur. De gav verkligen mitt självförtroende en extra boost.”

Alycia Baumgardner, professionell boxare

Snabbhet: How We Do

Våra tights How We Do är utmärkta för löpning. Det tighta, lätta materialet och en hög midja med dragsko ökar känslan av snabbhet och stöd. Och de reflekterande detaljerna och fickan med dragkedja gör dig redo att träna när som helst.

 

”Jag tycker om att springa i tights med dragsko eftersom de hålls på plats.”

Mellie Cay, LA-kapten för adidas runners och adidas-influencer

Hur ska den sitta?

PRECISIONSPASSFORM
STÖD
VENTILERANDE
TÅLIGA
RÖRELSEFRIHET

Mjuk, skön känsla som kramar din kropp.

FRÅGOR OCH SVAR OM TIGHTS

Hur tvättar jag mina tights?

Du kan tvätta dina tights på följande sätt:

• Följ instruktionerna på etiketten.

• Om du tvättar dem i tvättmaskin, vänd dem ut och in.

• Använd flytande tvättmedel och inget sköljmedel.

• Alternativt kan du handtvätta dina tights och plantorka dem.

• Det är bästa att låta dem torka naturligt. Om du använder ett torkskåp, välj låg värme.


Behöver jag olika tights för olika typer av träning?

Vilken typ av tights du behöver beror på vad du tränar. Olika sporter kräver olika nivåer av stöd, kompression och rörelseförmåga.

För träning som yoga med fokus på stretch och flexibilitet måste dina tights kunna röra sig bättre, och då är vår modell Believe This bästa valet. När det gäller intensivare träning som löpning måste tightsen ge bra stöd och ha högre kompression för att du ska kunna röra dig snabbt. Då passar tightsen How We Do bäst.


Hur undviker jag skav när jag springer?

Det kan ibland skava runt skrevet, under armarna, under brösten och på innerlåren. Att smörja sig med fuktgörande lotion på de känsliga områdena kan hjälpa till att undvika skav när du springer.

Fullända looken

Öka motivationen att träna. Shoppa hela din outfit.