adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Stabilitet

 
[30]

adidas stabilitetsskor

Varje steg du tar påverkar hela din kropp och därför bör du ha skor som anpassar sig till dina unika rörelser och stödjer din fot. Med adidas stabilitetsskor får du extra stöd för fötterna under dina steg och kan öka din komfort under löparrundan. Oavsett om du har ett platt fotvalv eller lider av överpronation ger adidas stabilitetsskor dig ett ordentligt stöd och fixering av foten för att du bekvämt ska kunna ta dig fram och prestera ditt allra bästa under löprundan.

Vad är adidas stabilitetsskor för löpning?

Stabilitetsskorna skapades framförallt för löpare som lider av överpronation. Genom att integrera en tjockare version av mellansulan Boots på fötternas insida får du extra dämpning och stöd i fotvalvet vilket stabiliserar foten under löprundan. Skorna ger även extra stöd i fotvalvet för att förhindra att foten vrider sig för långt inåt vilket kan leda till smärta i foten och överarbetning av höfter och knän. Skorna är konstruerade så att de hålls säkert på plats under alla rörelser samtidigt som sulan och ovandelen ger dig ordentligt med flexibilitet.

adidas Solar Glide ST

Om du ger dig ut på långdistansrundor är adidas stabilitetssko Solar Glide ST att rekommendera. adidas Solar Glide ST har energigivande dämpning med en flexibel yttersula som ger dig smidiga och bekväma steg. En stabilitetsskena håller dig balanserad under träningen och den formade hälen håller foten på plats.

adidas Alphaboost

adidas Alphaboost är framtagna specifikt för intensiv intervallträning. Med en lätt ovandel i luftig mesh ventileras foten under träningspasset medan ett lager av Forgedmesh fixerar foten. Med en mellansula i Boost får du en stabiliserande och stötdämpande effekt medan yttersulan i Continental™ ger dig grepp på underlaget även under snabba rörelser.

adidas Alphabounce

Stabilitetsskon adidas Alphabounce ger dig energi i varje steg med sin stötdämpning i skum som har en fjädrande känsla. Skons ovandel har en skräddarsydd passform för att hålla foten på plats. Skon är dessutom miljövänlig då den är skapad av garn gjort av återvunnen plast som är insamlad från kustområden och stränder.