alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

adidas Supernova BOOST

 
[45]

ADIDAS SUPERNOVA BOOST

För den seriösa löparen betyder inte regn en inställd löprunda, bara lite extra förberedelse. Precis som det är viktigt att byta från sommardäck till vinterdäck när det blir halt på vägarna är det också viktigt att snöra på sig skor med bra grepp när det regnar. Att springa på blöta underlag med utslitna eller platta gummisulor kan göra att du halkar och skadar dig, så en sko som är utvecklad specifikt för att klara blött underlag är A och O. Att skon heller inte absorberar för mycket vatten är också att föredra, dels för att det är obekvämt att känna sig blöt och dels för att det kan få dina steg att kännas tyngre under löprundans gång - samtidigt vill vi såklart låta kroppen andas och släppa ut fukt och svett inifrån skon, så den får heller inte vara helt ogenomtränglig.

Med utrustning från adidas kan du fortsätta att prestera i ur och skur på alla underlag. adidas Supernova Gore-Tex med Boost är en löparsko som kombinerar diskret design med högavancerad teknologi och är anpassad för blöta såväl som terrängliknande förhållanden så att du kan känna dig motiverad alla dagar i veckan.

Supernova-teknologi:
  • Ovandelen av skon är gjord av textil- och syntetmaterial för att underlätta ventilation.
  • Innerfodret GORE-TEX® är vattentätt för extra komfort och torrhetskänsla i regniga väder.
  • Yttersulan är gjord av gummit Continental™ och ger utmärkt grepp på blöta eller ojämna underlag.
  • Mellansulan har inbyggd, patenterad teknologi kallad boost™ som aktivt samlar energi från nedtrampet och som sedan återger det i frånskjutet.