adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Superstar Skor

 
[241]
1 / 6
Sida:av 6

BAKGRUND: ADIDAS ORIGINALS SUPERSTAR

Först lyft till framgång 1969 med hjälp av amerikanska basketspelare och senare under 80-talet av hiphop-scenenens främsta stjärnor; adidas Superstar räknas till en av de mest banbrytande, eftertraktade och populära modellerna i sneakers-kategorin. Originalet som var helt gjord i läder och hade en rund, karakteristisk snäcktådesign tog världen med storm - först som en sportsko och senare som en hyllad modetrend. Med blicken både framåt och bakåt fortsätter adidas Superstar även idag att göra intryck på modevärlden med moderna nylanseringar av den klassiska originalvarianten. Superstars plats i Originals-serien, uppbyggd av retroprylar en gång utmärkande för teknologi och prestanda som sedan tagit steget in till vardagen, är självklar.
adidas Superstar II
Nytolkningar av originalmodellen, känd som Superstar 2, har fortfarande en rundad snäcktå i gummi, tre ränder och en ovandel i läder för en äkta basket- och retrokänsla medan fodring och inner- och yttersulor har fått en rejäl uppgradering för ökad komfort och passform. Dessutom har utbudet av färger och mönster ökat rejält - för att inte tala om antal samarbeten med inspirerande märken världen över. Fortfarande med en tidlös siluett kan vi idag njuta av material så som mocka, reflekterande metallic, glammigt glitter och mönster med tropiska frukttryck. Moderna modeller finns även med stora remmar och kardborreknäppning istället för den traditionella snörningsdesignen.
Miadidas Originals Superstar
För den äkta sneaker-fanatikern finns även möjligheten att designa sitt alldeles egna par av adidas Superstars. Den stilrena siluetten betyder mångfald av sätt att skräddarsy med färg, mönster och material för att passa ditt unika tycke.