alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svart tankini

 
[28]

Svarta tankinier

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Trivs du bäst under vatten? Våra tankinier har skapats med lika stort fokus på trendig design som på bekvämlighet, så att du kan njuta av upplevelsen. Alla svarta tankinier från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – svarta tankinier från adidas

Nylon, återvunnen nylon och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra tankinier.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med tankinierskollektioner som Originals, Performance och adidas by Stella McCartney ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld.

Vi testar ny teknologi som INFINITEX i verkliga förhållanden. Du hittar tankinier i kollektionerna Parley, Must Haves och 3 Stripes. Vi vill ha plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn och damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. 3-Stripes är alltid helt rätt: för bassäng eller strand. Framtiden börjar idag. Upptäck våra svarta tankinier från adidas – nu är stunden inne.