Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Träning • Tights

(19 Produkter)

adidas träningstights

Med adidas träningstights får du ett plagg som följer med kroppens rörelser och ger stöd till musklerna under träningen. Välj mellan tights för optimal träning med stödjande funktion eller kompression till musklerna, eller tights för vardagsbruk med mjuka material i roliga mönster. adidas träningstights fungerar både till svettiga yogapass eller under överdragsbyxor för extra isolering under kalla utomhusaktiviteter.

Kompressionspassform för stöd till musklerna

adidas Alphaskin tights är högpresterande träningstights som ger maximalt stöd till dina muskler. Med kompressionspassform som anpassar sig efter kroppen kan du röra dig med full precision. adidas Alphaskin kommer i tre olika nivåer. Alphaskin 360 har den allra högsta kompressionen och kommer i sömlösa modeller för att du ska slippa friktion. Alphaskin Tech fungerar ventilerande för att leda bort svett från huden och har en smickrande passform. Den lägsta kompressionsnivån, Alphaskin Sport, håller dig torr och sval med Climacool-material och ger stöd med en lösare passform.

Mönster och färger

För att piffa upp träningen kommer adidas träningstights inte bara i klassiska monotona färgskalor men även i djärva färger och mönster. Testa bland annat Alphaskin 360 Tights från adidas by Stella McCartney som kommer i häftiga djurmönster i olika färgskalor. I samarbete med Parley for the Oceans har adidas även tagit fram havsmönstrade Alphaskin Parley Tights gjorda av återvunnen havsplast för att skydda våra hav från förorening. En annan färgstark modell är tightsen N.E.R.D. Techfit som är skapade tillsammans med Pharrell Williams. Med sitt heltäckande camouflagemönster i starka färger kommer du garanterat locka till dig blickar under träningen.

Shorts och korta modeller

adidas träningstights kommer i olika längder och modeller. Även med kortare modeller får du stöd för musklerna vid dynamiska rörelser. Med de knälånga tightsen Alphaskin Sport Short Tights får du en fixerad känsla under utomhusträning och UV-skydd i materialet för att skydda mot skadliga solstrålar. Även kortare shorts kan ge stöd och kompression för explosiv träning där du vill fixera muskelgrupperna.