Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Träningsbyxor

 
[278]
1 / 6
Sida:av 6

adidas träningsbyxor

adidas har skapat populära träningsbyxor i årtionden och inget är mer klassiskt än ett par adidas träningsbyxor med 3-Stripes längs med sidorna. Här hittar du både klassiska träningsbyxor och nya stilar och looks för en trendig och sportig stil. Träningsbyxor från adidas är gjorda i högpresterande material för att du ska vara så bekväm som möjligt när du rör på dig. Du hittar träningsbyxor att dra på dig före och efter träningen samt träningsbyxor som låter dig hitta din optimala prestationsförmåga under passet.

Träningsbyxor för olika sporter

adidas träningsbyxor har tagits fram för att passa en mängd olika sporter och aktiviteter. För träningsbyxor som passar för vandring eller utomhusaktiviteter passar adidas Liteflex träningsbyxor. Dessa byxor är gjorda i ett mycket lätt material som ger dig rörelsefrihet och flexibilitet under vandring såväl som klättring och har en vattenavvisande yta. För fotbollsträningen passar adidas Tan Training Pants som har ett ventilerande och snabbtorkande material i adidas Climacool för att du ska kunna hålla dig fokuserad på att finta bort motståndarna. Mellan matcher och träning hittar du träningsbyxor från kollektionen adidas Z.N.E. som håller dig varm och bekväm mellan passen.

Tidlös sportstil med adidas träningsbyxor

Med adidas träningsbyxor får du en tidlös sportstil som håller säsong efter säsong. Den allra mest kända looken är de klassiska träningsbyxorna med adidas 3-Stripes längs med byxornas sidor. Matcha dessa med adidas tracksuit-jackor som har korresponderande 3-Stripes längs med ärmarna för en sportig look från topp till tå. Med elastisk linning och muddar vid anklarna är träningsbyxorna både bekväma samt håller kyliga vindar ute. Samtidigt kan material som adidas Climacool hålla fukt borta från kroppen då svett ventileras och leds bort från huden. Du hittar även träningsbyxor i nya poppiga färger för en färggrann träningsstil eller byxor med häftiga grafiska mönster för en ny tolkning av den klassiska träningsbyxan.