Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis leverans och retur inom 100 dagar

adidas Tubular Skor

(1 Produkter)
Storlek
Pris
499 kr - 500 kr

BAKGRUND: ADIDAS TUBULAR

Med sin innovativa och revolutionerande design har Tubular blivit känd som en modern klassiker i sneakervärlden. Yohji Yamamoto som tillsammans med adidas utvecklade Y-3 år 1994 - en serie som förenade sport och prestanda med streetmode - designade även den första modellen av Tubular i mitten på 90-talet. 2014 kom uppdateringen och tog inte bara sportvärlden utan även modevärlden med storm; Tubular har blivit synonymt för en perfekt förening av retro-feel och tidsenligt, urbant mode. Strömlinjeformade siluetter och vågade detaljer var och är utmärkande för Tubular - och såklart den karakteristiska däck-inspirerade yttersulan av gummi. Med sin ikonstatus har Tubular mer än väl förtjänat sin plats i Originals-serien.
Tubular-sneakers idag
2014 sågs den första nytolkningen av originalet, och ett antal banbrytande modeller har lanserats sedan dess - alla med inspiration direkt tagen från originalet som redan då var trendsättande, både inom design och teknologi. Den räfflade yttersulan utvecklades ursprungligen med bildäck i åtanke, med uppblåsbara innerslangar som kunde anpassas efter tycke. Moderna modeller har istället en sula med inbyggd EVA-teknologi som bara förbättrat dämpningsförmågan för löpare över hela världen.

För den seriösa löparen släpptes adidas Tubular Runner som kombinerade den klassiska 90-talsdesignen med moderna material och teknologier medan Tubular Nova, Tubular Shadow och Tubular Dusk experimenterar med färger och material i mer futuristisk anda. Ovandelen av skon är primärt gjord av det stickade materialet Primeknit och har en strumpliknande, oslagbar passform. Mer dämpade modeller med ovandel i mocka finns även för de som föredrar en mer avskalad estetik. För de som vill skräddarsy sin design finns även den möjligheten med Miadidas Tubular.