alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

tyngdlyftningsdräkt

 
[3]

Tyngdlyftningsdräkter

Vad sporrar dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett brett urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. Hur hanterar du bristande motivation? När du tränar tyngdlyftning är du alltid din egen tuffaste motståndare! Våra outfits är elastiska och följer kroppens rörelser, så att du får maximal rörelsefrihet och ingenting håller dig tillbaka när du tränar. I våra kollektioner hittar du en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Med tyngdlyftningsdräkter från adidas är du ständigt snygg och bekväm. Med dessa tyngdlyftningsdräkter kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – tyngdlyftningsdräkter från adidas

Vi har utrustningen för din favoritsport så att du får motivation att ge allt du har när du tränar tyngdlyftning: .

Våra tyngdlyftningsdräkter är tillverkade av återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi använder plast på ett nytt sätt och använder den som ett återvunnet material för att tillverka våra produkter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med tyngdlyftningsdräkter från märken som Performance. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar tyngdlyftningsdräkter i kollektionen Powerlift. Våra tyngdlyftningsdräkter är tillgängliga i svart, blått och vinrött.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Framtiden börjar idag. Välj våra tyngdlyftningsdräkter från adidas – nu är stunden inne.