alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

hoodies ungdom

 
[88]
1 / 2
Sida:av 2

Hoodies

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Hoodies från adidas passar perfekt och utgör ett praktiskt lagerplagg. Alla hoodies från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – hoodies från adidas

Vi säljer hoodies tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns skönt senare under dagen. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med hoodieskollektioner som Performance, Originals och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. AEROREADY, CLIMACOOL och CLIMACHILL absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. adicolor, Sport ID och Essentials är våra populära kollektioner med hoodies. Våra hoodies är tillgängliga i vinrött, beige, blått och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn kan du höja ribban och ha kul. Hoodies från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att uppnå dina mål varje dag.