alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

ryggsäck ungdom

 
[27]

Ryggsäckar

Med accessoarer från adidas står du på stadig mark utan att kompromissa med stil eller funktion. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på språng mot gymmet gör våra tillbehör att du alltid kan se livet med sportfokuserad blick. Med dessa ryggsäckar kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – ryggsäckar från adidas

Våra ryggsäckar innehåller även återvunnen polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med ryggsäckarskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Du hittar ryggsäckar i kollektionerna Star Wars och Disney. Vi erbjuder ryggsäckar i svart och blått.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar nu. Välj våra ryggsäckar från adidas – nu är stunden inne.