alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

UNIFORIA PACK

Redo för fotboll igen.

Uniforia Pack

 
[54]
1 / 2
Sida:av 2

adidas Uniforia pack

Uniforia Pack har de bästa fotbollsskorna för alla spelstilar, som hjälper dig lyfta spelet och lämna ditt avtryck i varje match. adidas tilltro till forskning och årtionden av engagemang inom sporten betyder att vi levererar det bästa inom fotbollsteknologi så att du kan uttrycka din känsla, kontroll, snabbhet och smidighet på planen. Gör dig redo att använda din favorit från kollektionen: Copa, Predator, X eller Nemeziz med ikoniska 3-Stripes på dina fötter.

Lämna ditt avtryck. Oavsett spelstil.

Oavsett om du spelar på fast underlag, mjukt underlag, konstgräs eller inomhus. Eller om du är en spelare som behöver skor för mångsidiga underlag så att du kan spela var som helst – adidas erbjuder dig avancerade val av yttersulor så att du kan spela obehindrat och leverera din bästa vision och prestation. Välj skon som passar din stil, från adidas Uniforia Pack.