Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Utan ärm

(262 Produkter)
1 / 6
Sida:av 6

adidas ärmlösa modeller

adidas ärmlösa modeller ger dig extra rörelsefrihet för armrörelser vilket passar särskilt bra under sporter som basket, yoga och handboll. Välj mellan basketlinnen, ärmlösa t-shirts, tennistoppar och löpartröjor med ärmlös design. adidas kläder har både klassiska designelement och nya designsamarbeten för en stor variation av looks att välja mellan. Klä dig i en tidlös sportstil med linnen med 3-Stripes längs med sidorna eller locka till dig blickar med Stella McCartneys djurmönstrade plagg.

Toppar med högpresterande material

Träningstoppar i adidas ärmlösa modeller ger dig full rörelsefrihet åt armarnas rörelser vilket passar bra för en mängd olika sporter och aktiviteter. adidas toppar kommer även i material som är specifikt framtagna för att du ska kunna prestera på topp under träningen. Materialet Climacool har en snabbtorkande yta för att undvika att svett stannar i plagget. Med meshpaneler får du ventilation till kroppen medan både fukt och värme leds bort från huden. För optimal svalkande effekt ger toppar i Climachill den allra svalaste känslan, med aluminiumpunkter i strategiska zoner leds värme bort för att hålla dig torr och sval.

Miljövänliga modeller

adidas ärmlösa modeller kommer i flera miljövänliga val. Kollektionen Parley är ett samarbete med Parley for the Oceans och plaggen i kollektionen är skapade av återvunnen havsplast. Plastavfall har samlats in från stränder och kustområden för att förhindra att det når och förorenar våra hav. I kollektionen finns ärmlösa modeller i havstryck samt sofistikerade stilar designade av Stella McCartney för adidas.

Ärmlösa modeller för barn

Under varma sommardagar är ett basketlinne ett perfekt plagg för aktiva barn. Med en skön passform som ger rum åt ventilation och snabbtorkande material kan barnen leka och springa omkring utan att distraheras av fuktiga och varma plagg. Välj mellan klassisk designer med 3-Stripes och adidas Badge of Sport på en enfärgad bakgrund, eller roliga mönster som adidas Star Wars Linne eller Parley Tank Top.