alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vit · Deerupt

 
[1]
Storlek
Pris
269 kr - 269 kr
269

adidas Deerupt vita t-shirts - tidlösa favoritmodeller

I sortimentet av adidas Deerupt vita t-shirts hittar du ikoniska modeller som imponerat ända sedan tidigt 70-tal. Dess tidlösa vita design är väldigt igenkännbar och kommer med adidas klassiska 3-Stripes design på ärmarna, vilket snyggt matchar med kortärmade tröjans minimalistiska stil. Dess neutrala utseende kan i sin tur enkelt matchas med andra kläder i garderoben eller med adidas övriga klädutbud. adidas moderniserar inte bara en legendarisk look, även modellernas egenskaper har uppdaterats. I urvalet av adidas Deerupt vita t-tröjor hittar du därför alternativ i 100% mjuk bomull med ribbad hals vilket håller t-shirten på plats under träningspasset, och så mycket mer. En del modeller är dessutom tillverkade av återvunnet bomull, detta för att försöka minska på onödiga utsläpp och samtidigt spara på naturens resurser.

Retroinspirerade vita Deerupt-tröjor för explosiv träning

Lever du en aktiv livsstil? Är på fötterna större delen av dagen? I adidas utbud av vita Deerupt-tröjor finns retroinspirerade t-shirts med ventilerande kvaliteter som snyggt passar i både träningssalen och för ärenden i vardagen. Sortimentet kommer i storlekar som passar både liten såväl som stor i en passform som behagligt omsluter kroppen. Detta så den inte glider omkring under exempelvis tennismatchen, fotbollsträningen eller joggingturen ute i spåret en svalkande sommarkväll. Tröjornas mjuka bomullstrikå låter kroppen dessutom andas och håller dig sval när du behöver det som mest.

Material som håller tvätt efter tvätt

I samband med alla ovanstående fördelar är adidas vita Deerupt-tröjor enkla att sköta om. Med varje produkt kommer instruktioner om hur du bör rengöra kläderna hos adidas. Så länge de följs kan du vänta dig att modellernas tidlösa design bevaras tvätt efter tvätt. Här finns med andra ord en populär retroinspirerad t-shirt som är riktigt skön att bära, oavsett om det gäller explosiva gympass eller en solig weekendresa.