alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vita NMD_R1

 
[24]

Vita NMD_R1 för en futuristisk stil med sköna steg

adidas NMD_R1 är en av de mest bekväma träningsskorna du kan välja. Dessa ikoniska street sneakers håller dig på fötterna under långa perioder och ger dig lätta och mjuka steg. Med ett par vita sneakers i denna coola och minimalistiska stil får du en fräsch detalj till din outfit. Inspirerade av den digitala världen får du ett par mångsidiga sneakers i både snygg stil och med stötdämpning. Var redo för alla eventualiteter med adidas vita NMD_R1 sneakers som ger dig de bästa förutsättningarna från start till mål.

Vita adidas NMD_R1 med responsiva sulor

Med vita adidas NMD_R1 får du högteknologiska funktioner som ger dig optimal utgångspunkt för att klara av träningen. Med en stickad ovandel får du en omslutande och strumpliknande passform så skorna följer med i varje steg. Med detta material får du lätta och ventilerande steg, och med den responsiva mellansula i Boost får du superbekväm komfort och stötdämpning i varje steg. Den responsiva sulan ger dig även extra energi och en fjädrande känsla i dina steg. Med den låga skärningen runt ankeln får du full flexibilitet och rörelsefrihet i dina steg. Skornas gummiyttersula i EVA ger dig ett bra grepp på stadens underlag, vita NMD_R1 ger dig helt enkelt en fräsch stil och säkerhet som är perfekt för vardagsanvändning.

Vit NMD_R1 för en fräsch vardagsstil

Med ett par vita NMD_R1 får du en ren och sportig stil. Skorna kommer i en mängd olika modeller. Välj bland färggranna detaljer på skornas sidor eller ett par helvita sneakers för en diskret och minimalistisk stil. Skorna kommer i kontrasterande 3-Stripes i bland annat svart, pastell och klara färger. Ett par vita sneakers är lätta att matcha till din garderob och NMD_R1 är den perfekta vardagsskon. Matcha även med adidas snygga och praktiska träningskläder för en sportig stil som låter dig röra dig fritt både i vardag och under träningspass.