Kollektionen adidas x Wanderlust

En ny ekoinnovativ kollektion inspirerad av Moder Jords skönhet.

Ett äventyr för kropp och sinne

Upptäck nya sätt att röra dig med unika färgpaletter som hyllar skogens naturliga grönska och den varma sommarsolnedgången.

Möt ambassadörerna

Möt personerna bakom kollektionen.

”Precis som vågorna i havet förändras vi hela tiden. Plaggen i den här kollektionen låter mig vara en superhjälte när jag behöver det.”

ADRIENE MISHLER – mindfulness-expert, yogi och kollektionsambassadör

”Det kan tyckas oviktigt, men funktionella kläder är avgörande när man utövar den yoga som jag är specialiserad på. Man vill känna sig fri och trygg med att kläderna sitter säkert på plats så att de inte blir ett störande inslag i onödan.”

CHELSEY KORUS – yogi och grundare av AWAKE

”Kollektionen adidas x Wanderlust tycker jag känns som en rustning – när man väl kommer på mattan eller ut på en löprunda så försvinner allt annat.”

ANGELIQUE FREDERICKS – yogainstruktör och kollektionsambassadör

”Jag har alltid älskat sensommarens solnedgångar, och därför får kollektionens färgpalett mig att känna mig fri. För mig är yoga en konst och jag älskar de fridfulla rörelserna på mattan.”

CLIO PAJCZER – yogalärare och kollektionsambassadör

Kraft och styrka

Tränings- och yogakollektionen är tillägnad en grupp av kvinnor som odlar sitt bästa jag i en feminin, lätt och stödjande utrustning.
HANDLA NU

Upplev magin med Wanderlust

Välj ditt mindful-äventyr. Ge dig ut på en resa i form av ett Wanderlust 108-event med själsfränder som vill växa och utforska nya horisonter tillsammans.
//www.adidas.com/com/apps/Wanderlust

-

adidas x Wanderlust

Wanderlust inspirerar till en hälsosam livsstil genom äventyr för kropp och sinne. Det unika samarbetet ger dig grunden för att hitta ditt bästa jag. Den mångsidiga kollektionen kan bäras i studion, på stan och ute i naturen.