alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

VRCT PRIMEKNIT

Visa vad du står för. VRCT finns nu i vårt förstklassiga Primeknit-material i stilren svart design. Representera på ditt sätt.

GÖR MÄRKET PERSONLIGT

TRADITIONELL PASSFORM

En klassisk jacka uppdaterad med ett fräscht perspektiv. Den smidiga nylondesignen har flexibla infällningar baktill för extra komfort och rörelsefrihet. Med en sportinspirerad twist och kontrasterande detaljer.

ÅTERTOLKAD AV ADIDAS

Inspirerad av sporttradition. Återskapad av adidas för dem som väljer att stå för något. Representera det som betyder mest för dig med ett personligt budskap.

GÖR DITT STATEMENT

VRCT-jackan kommer med ett "A"-märke, plus ett av sex märken som våra kreatörer valt.

BETYDELSEN BAKOM MÄRKET

JAMES HARDEN
PAULO DYBALA
NING ZETAO
DENISE SCHINDLER
METTE TOWLEY
STEFANOS TSITSIPAS

Harden hyllar det starka team som hjälper honom hålla sig på toppen − sin lojala familj och nära vänner.

GÖR DEN DIN

Du står för något. Det finns ett ord som säger allt. Gör ditt märke personligt och visa ditt budskap för världen. Vad representerar du?