alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

X

 
[71]

Vad vore kraft utan snabbhet?

Kraft är inte allt. Det man verkligen behöver är snabbhet. Omvandla energi till acceleration, överträffa motståndarna och dominera på planen med X.

1 / 2
Sida:av 2

ADIDAS X FOTBOLLSSKOR

Farligt snabba och ultralätta, blixtra fram över planen i adidas fotbollsskor X med explosiv snabbhet och lämna motståndarna långt bakom dig. Den ikoniska designen med clawcollar kombineras med förstklassig fotbollsteknologi för våra snabbaste fotbollsskor någonsin.
Hitta din X-faktor
Ta ditt spel längre med oslagbar snabbhet och precision med dina adidas X fotbollsskor. Tillgängliga i storlekar för herr, dam och barn, och med grafiska färgkombinationer − X-kollektionen ger dig oslagbar fotbollsstil och komfort.
Snabbhet på alla ytor
Oavsett var du spelar så finns det ett par X fotbollsskor som passar dig. Vi har med stor precision designat dessa lätta fotbollsskor för acceleration på alla ytor, som fast underlag, gräs, konstgräs, inomhusytor och mjuka underlag. Du spelar snabbare med X, oavsett väder.
Frigör din X-faktor
Lys upp planen, utnyttja varje lucka, utrymme och kant med adidas X fotbollsskor som hjälper dig blixtra fram.

Rör dig explosivt med snörlösa, fixerade designs som ger aerodynamisk snabbhet. Upptäck oslagbar stabilitet med låga Clawcollar-strukturer som ger extra styrka. Frigör ren snabbhet med speed frame-teknologi som håller dig i täten. Upplev explosiv energiåtergivning med boost-stötdämpning i mellansulan, för ren styrka. Känn en nära kontakt med bollen i lätta meshovandelar för bollkontroll när spelet accelererar.

Bemästra aerodynamiken i världens snabbaste fotbollsskor med adidas X-kollektionen. Flyg förbi försvaret och skapa kaos på planen när du lägger i din högsta växel.