Hur använder jag min rabattkod?

Senaste: 15/10/18

Med en rabattkod kan du få rabatt när du köper produkter genom vår onlinebutik. Så här utnyttjar du din rabatt:

1. Välj en produkt (som berättigar till rabatt med rabattkod) från vår onlinebutik.
  2. Gå till din varukorg genom att klicka på knappen 'Betala' längst upp på skärmen.
  3. Klicka på 'Ange rabattkod‘ under din beställningsöversikt.
  4. Ett fält för rabattkod visas. Ange din rabattkod i fältet och tryck på 'Lägg till'.

Tänk på att rabattkoden:

• bara är giltig en viss tid.
  • Eventuellt inte giltigt för alla produkter.
  • inte kan tillämpas när du har gjort en beställning.
  • inte kan kombineras med andra kampanjer, erbjudanden eller rabatter. Om mer än ett kampanj- eller rabatterbjudande finns för din beställning använder vi den med mest rabatt.

Du hittar regler och villkor för hur rabattkoden kan användas längst ner i ditt e-postmeddelande, eller på rabattkoden.