Hur använder jag min rabattkod?

Senaste: 18/12/20

Med en rabattkod kan du få rabatt genom olika erbjudanden när du handlar via vår onlinebutik. Vi har olika aktiveringar, som procentuell rabatt per artikel, eller paketpris som ger rabatt på en andra produkt. För varje kampanj gäller olika villkor som förklaras vid beställning.

Så här utnyttjar du din rabatt:
1. Välj en produkt som berättigar till rabatt med rabattkod från vår onlinebutik. 
2. Fortsätt till din varukorg. Klicka på ”Fyll i rabattkod” under din beställningsöversikt. Rabattkoden kan också fyllas i på betalningssidan. 
3. Ett rabattfält visas. Ange din rabattkod i fältet och klicka på ”Använd”.

När du handlar i adidas-appen fortsätter du genom att klicka på ”Till kassan” eller ”Handla nu” för att lägga till rabattkoden vid betalning. 

Kom ihåg:
–Rabattkoden är endast giltig under en begränsad tid.
 – Rabattkoden är kanske inte tillämplig på alla produkter. Vissa exklusiva varor ingår inte i kampanjer, dessa markeras på produktsidan. 
– Rabattkoden kan inte användas efter att du har gjort en beställning. I detta fall måste du annullera beställningen inom 15 minuter och beställa varorna på nytt via ditt konto för att betala igen.
 – Rabattkoden kan inte kombineras med andra kampanjer, erbjudanden eller rabatter. Om mer än ett kampanj- eller rabatterbjudande finns för din beställning använder vi den med störst rabatt.
– Fraktavgifter gäller när rabattkoden gör att det totala beloppet sjunker under tröskeln för fri frakt.

Du hittar Regler och villkor för hur rabattkoden kan användas längst ner i mejlet som rabattkoden kom med, eller på rabattkoden.

Var den här artikeln till hjälp?

Ja / Nej

Var är min beställning?

Logga in eller använd vår Guest tracker för att snabbt spåra din beställning, annullera varor och kolla status för returer.

Hittar du fortfarande inte svar på din fråga?

FRÅGA VÅR KUNDSERVICE

Mån. till Fre: 08.00 - 18.00