alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapple-blackapple-whitefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
GÖR SPORT JÄMSTÄLLT
Vi strävar efter att förändra sporten och göra den mer tillgänglig, rättvis och trygg för underrepresenterade grupper.
vi strävar efter att göra sporten tillgänglig
Vi anpassar och utvecklar sportens grunder så att alla kan delta.
Vi omvandlar barriärer till möjligheter, oavsett om vi bygger framtidens fysiska miljöer, samarbetar med communities för att tillsammans utveckla program och initiativ eller ser till att våra produkter är mer inkluderande än någonsin.
vi strävar efter att göra sport mer jämställt
Vi ser till att sporten reflekterar och hyllar de communities och marknader som vi jobbar med.
Vår ambition är att alla ska uppleva fair play och lika representation inom sport, både på och utanför planen, i omklädningsrummen och utanför.
VI STRÄVAR EFTER ATT GÖRA SPORTEN TRYGG
Vi skyddar sporten som en plats för fysiskt och psykologiskt välbefinnande för alla.
Det är vår ambition att sporten ska vara fysiskt och psykiskt säker, så att alla kan vara sig själva och helt fria från övergrepp eller trakasserier.
VÅR FÖRÄNDRINGSSTRATEGI
Vi utvecklar och hjälper till med program som formar livet för människor i underrepresenterade communities genom sport. Genom att förstå deras behov jobbar vi för att hjälpa dem att spela fritt. Oavsett om det är trygghet för kvinnor som löper på kvällarna eller att förbättra tillgänglighet för dem med funktionsnedsättningar, innebär vår vision om att göra sport jämställt att skapa en miljö där alla har samma förutsättningar.
ATT GÖRA SPORT JÄMSTÄLLT FÖR COMMUNITIES
kvinnor
Genom representation, trygghet och tillgänglighet jobbar vi för att bryta de barriärer som kvinnor runt om i världen kämpar mot inom sport.
ETNISKA MINORITETSGRUPPER
Genom ökad tillgänglighet och trygghet hjälper vi att bryta de barriärer som etniska minoritetsgrupper kämpar mot.
HBTQIA+-communityn
Vi samarbetar med ledande organisationer för att skapa program som välkomnar och hyllar alla, precis som de är.
PERSONER MED FUNKTIONSVARIATIONER
Vi jobbar för att se till att människor har lika tillgång till sport, oavsett förutsättningar. Det innebär att skapa tillgängliga, inkluderande och trygga miljöer och möjligheter för sport.
Historier
Sport har kraften att förändra liv. Vi delar inspirerande berättelser från communities och individuella utövare om att göra sport jämställt.
Läs mer
våra partners och PROGRAM
Att göra sport jämställt kan inte göras på egen hand. Så vi samarbetar med changemakers för att utveckla program som leder till verklig, långsiktig förändring.
LÄS MER
säsongens fokus
Att göra sport jämställt för tjejer: se hur adidas projekt breaking barriers förändrar sporten i Europa.
LÄS MER
mångfald, jämställdhet och inkludering
Vi skapar kultur, tillsammans. Både på planen och i vår organisation behöver vi nya perspektiv, öppna samtal och passion för att skapa sport där alla är representerade och välkomna.
LÄS MER