alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisartiklar rea

 
[39]
Sportswear Svart Daily CapSportswear Svart Daily Cap

Daily Cap

Sportswear

Skaffa ny utrustning på vår tennisartiklar-rea

Tennis är en fantastiskt rolig sport som kan utövas av personer i alla åldrar. Oavsett om du är en erfaren tennisspelare eller om du precis har slagit dina första backhand-slag så kan du hitta massor av utrustning som du behöver på vår tennisartiklar-rea. Precis som inom de flesta sporter, gäller det att ha ett par bra skor när du spelar tennis. Detta för att du ska kunna röra dig obehindrat och smidigt på planen och inte begränsas av dina skor. Skorna har yttersulor i naturgummi, ett material som är mycket slittåligt. Många modeller har också en extra förstärkning i tån, en del som utsätts för extra påfrestning i serve-moment och på volleys. Alla skor är försedda med stötdämpande mellansulor, ofta rör det sig om sulor med Bounce-teknologi. Det finns även skor i en snörlös modell, det vill säga skor som är utformade ungefär som en strumpa. Dessa skor sluter åt tätt om foten och fixerar den, så du kan ge allt i spelet.

Utöka innehållet i din tennisgarderob med produkter från vår tennisartiklar-outlet

I vår tennisartiklar-outlet hittar du inte bara skor utan även andra produkter avsedda för tennisspel. Här finns fördelaktiga erbjudanden på kläder och andra accessoarer. Tennis är en intensiv sport, så du gör smart i att investera i plagg i funktionsmaterial. Den här typen av material absorberar fukt och transporterar den bort från din hud. På så sätt håller du dig torr och komfortabel under hela matchen. Detta gäller för både över- och underdelar, välj mellan tights, shorts, kjolar, linnen och t-shirts. Här finns kläder i olika modeller och utseenden, så på vår tennisartiklar-rea hittar du något för alla stilar och smaker. Välj den typ av klädsel som du känner dig mest bekväm i när du spelar så du kan bli den bästa tennisspelare du kan.