alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Returnera en vara

Du kan returnera en vara gratis inom 30 dagar efter du mottagit din beställning.

Att göra en retur

Allt du returnerar ska vara i gott skick. Se till att du inte klipper av eventuella etiketter. Packa alla varor i sin originalförpackning.

Via post

Starta en retur på webbplatsen eller i appen och följ instruktionerna. Du får alla detaljer du behöver innan du lämnar in paketet på inlämningsstället.

Starta en retur

I butik

Om du vill returnera varor till en av våra butiker behöver du inte göra något online. Se bara till att ha ditt beställningsnummer till hands när du besöker butiken. Du hittar numret i mejlbekräftelsen.

Obs! Du kan inte returnera Yeezy-skor eller varor som köpts i appen Confirmed i butik.

ÅTERBETALNING

När din vara kommit till ett av våra lager och kvaliteten har godkänts, kommer vi att påbörja din återbetalning.

Om du valt ett e-presentkort som återbetalningsmetod kommer du få detta via mejl så snart din retur har godkänts.

Valde du att få en återbetalning utfärdad via din ursprungliga betalningsmetod? Då kan det ta upp till 14 arbetsdagar innan du ser beloppet på ditt konto, beroende på bank.

Ytterligare riktlinjer

Det kan finnas ytterligare riktlinjer för din retur.

Skräddarsydda produkter

Unika produkter, skapade specifikt för dig, kan bara returneras om det finns ett fabrikationsfel.

Varor i begränsad upplaga

Vissa exklusiva varor har en begränsad returperiod och kan bara returneras inom 14 dagar efter det att du mottagit din beställning. När du beställer varan ser du om returperioden är kortare.

Förstärkt förpackning

Var varans förpackning förstärkt? Vi kan bara godkänna en retur om detta skydd inte har tagits bort på grund av hälsoskäl.

VAR DEN HÄR ARTIKELN TILL HJÄLP?

Fråga vår kundtjänst

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig.


Mån. till Fre: 08.00 - 18.00