Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Campus Skor

 
[5]
REA: 30 % RABATT
Pris
799 kr - 899 kr
799899

adidas Campus-skor

adidas Campus-skor är en streetwearikon som varit populär sedan 80-talet. Skon är en del av kollektionen adidas Originals och har en tidlös och enkel design samtidigt som skorna ger ordentliga retro-vibbar. Den ikoniska silhuetten har influerat både mode och popkultur och med inspiration från arkiven har adidas även skapat nytolkningar av skon för skate-kulturen. adidas Originals Campus-skor kommer i modeller för både herrar och damer.

Klassisk lågsko med 80-talsvibbar

Den klassiska adidas Campus-skon har en strömlinjeformad silhuett med en förstärkt tåhätta och tandade 3-Stripes i läder längs med skons sida. Ovandelen kommer i flera olika material. Du kan bland annat välja mellan svinnubuck och nubuck för en karakteristisk streetkänsla eller en blandning av nubuck och canvas. Med en koppsula i gummi och enkel snörknytning har skon en minimalistisk silhuett men kommer i flera olika färger, välj mellan klassiska vita och svarta skor för en stilren look. Skon kommer även i flera olika starka färger som gult och rött men du kan även välja mellan nya färger i pastell eller varför inte en rolig detalj som 3-Stripes i kamouflagemönster?

Nytolkning anpassad för skate

adidas Campus-skor föddes på basketplanen men har under årtionden blivit populär inom både tennis och streetwear tack vare sin lediga silhuett. adidas har även uppdaterat skon i en skatemodell som är anpassad för brädan. Skatemodellen adidas Campus Adv-skor har en omslutande passform med konstruktion i GEOFIT™ för att du ska få full kontroll över fotens rörelser. Ovandelen i mocka är förstärkt på särskilt utsatta områden för att skorna ska kunna tåla det slitage som kommer med brädans friktion mot skorna. Med en dämpning i Bounce i mellansulan får du även stötdämpning för hårda landningar vilket hjälper både knän och fötter. Yttersulan i Geoflex ger dig grepp på brädan för bättre precision samt bra grepp på gatans underlag.