alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Accessoarer

 
[1338]
Cushioned Sportswear Crew Socks 6 Pairs
Al Rihla Pro Ball
Cushioned Crew Socks 3 Pairs
Mid-Cut Crew Socks 3 Pairs
Mid-Cut Crew Socks 3 Pairs
Mid-Cut Crew Socks 3 Pairs
Essentials Logo Duffel Bag Extra Small
4ATHLTS Duffel Bag Medium
Adicolor Cuff Beanie
Crew Socks 3 Pairs
Adicolor Classic Waist Bag
Sport Bag
Al Rihla Mini Ball
4ATHLTS ID Backpack
3-Stripes Cushioned Crew Socks 3 Pairs
Control 3.0 Racket Bag
4ATHLTS Duffel Bag Medium
Cushioned Low-Cut Socks 3 Pairs
Cushioned Crew Socks 3 Pairs
3-Stripes Baseball Cap
Linear Crew Cushioned Socks 3 Pairs
4ATHLTS Camper Backpack
Cotton Bathrobe
Tennis Cushioned Crew Socks 1 Pair
Tiro League Shin Guards
Al Rihla Club Ball
Power Backpack
Crew Socks 3 Pairs
Manchester United 22/23 Home Socks
Essentials Duffel Bag Large
Adicolor Classic Backpack Small
Trefoil Baseball Cap
Essentials Duffel Bag
Cushioned Sportswear Ankle Socks 6 Pairs
Training Headbands 3 Per Pack
RPT-02 SOL Sport On-Ear Headphones
Essentials Linear Duffel Bag Extra Small
Performance Light Mid-Cut Socks 3 Pairs
Condivo Neck Warmer
adidas RIFTA Beanie
Linear Ankle Socks Cushioned Socks 3 Pairs
Essentials Linear Backpack
3-Stripes Cushioned Crew Socks 3 Pairs

Träningsaccessoarer som ökar din prestation

adidas accessoarer hjälper dig nå dina mål med högteknologiska funktioner och avgörande detaljer. Accessoarer är en perfekt detalj både för att fullända din look och för att optimera din prestation. Här hittar du allt från kepsar som håller störande solstrålar borta till väskor som rymmer all din utrustning. Vissa avgörande detaljer för din träning glöms lätt bort men kan göra all skillnad. Att ha rätt strumpor är exempelvis en avgörande faktor för att dina skor ska få så bra passform som möjligt. Att ha en bekväm magväska eller ett bälte med fack under löprundan gör att du bekvämt kan bära med dig nödvändiga värdesaker. Rätt väska till träningen ser till att du kan organisera din packning och få med dig allt du behöver. Här hittar du alla accessoarer du kan tänkas behöva för att underlätta både vardag och träning.

Underlätta dina träningspass och prestera på topp

Med adidas accessoarer kan du optimera din träning. Under varma och svettiga träningspass kan du hålla dig sval och torr med kepsar och pannband som har ventilerande och fuktavledande teknik. Genom att leda bort svett från kroppen slipper du störande svettdroppar i ögonen och med ett bälte med fickor eller en liten och lätt magväska kan du bekvämt bära med dig telefon och nycklar utan att det krävs jackor med fickor för dina småsaker. Ta med dig packningen till träningen med adidas stora utbud av väskor och gympåsar. Bland dessa hittar du både duffelväskor, ryggsäckar och axelväskor i olika storlekar och design, och med rymliga och organiserade fack håller du enkelt koll på packningen.

Rätt passform i skorna med adidas strumpor

Med adidas strumpor får du ordentligt grepp i dina skor och en bättre anpassad passform. Vadderade partier ger fötterna ökat skydd mot skav medan kompressionspassform ger foten extra stöd. Med fuktavledande funktion håller du fötterna torra och glider inte omkring i skorna, och greppande material gör att du undviker skav och friktion som lätt leder till skavsår.