alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bollar

 
[98]
Fotboll Vit RM CLB HOMEFotboll Vit RM CLB HOME

RM CLB HOME

Fotboll

1 / 3
Sida:av 3

Bollar med hög kvalitet till många sporter

Här hittar du ett stort utbud av sportiga bollar för såväl fotboll och rugby som basket. Dessa snygga bollar från adidas håller en enormt hög kvalitet och är specifikt skapade för intensiva träningspass och utmanande matcher utomhus. De är sömlösa och designade med snygga detaljer som FIFA-stämpeln och självfallet det klassiska adidasmärket och de tidlösa 3-Stripes. Den smarta butylblåsan håller kvar luften på ett effektivt sätt och fotbollarna har väldigt lågt vattenupptag.

Sportbollar för träning på hemmaplan

Med adidas mångsidiga bollar får du ännu bättre skills och ökad kontroll på planen. Fotbollarna är tillverkade i ett tåligt hölje i hundra procent TPU som är specialsytt för extra slitstyrka, och basketbollarna är gjorda i hållbart gummi som passar väldigt bra för användning utomhus. Bollarna för rugby är handsydda och har ett slitstarkt gummihölje som ger ett mycket stadigt grepp. De är tillverkade i läderimitation i hundra procent gummi och har en latexblåsa och en häftig maoridesign. adidas bollar finns i många olika snygga färger och häftiga grafiska mönster, så det är bara att välja och vraka bland dessa tillbehör.

Investera i en egen boll från adidas

Det sägs ju att man måste ägna en stor del av sitt liv åt att bli ett riktigt proffs på det man gör, och det gäller även bollsporter. En egen boll kan vara värt att investera i så du kan träna precis hur mycket du vill – vart som helst och när som helst. adidas har ett brett sortiment av sportbollar som du kan öva upp dina färdigheter med. Med sådana här tekniska bollar från adidas kommer du känna dig som ett proffs. Ta fram bollen när du känner för det och kör en spontan träning eller match. Sedan är det bara en tidsfråga innan du slår nya personliga rekord på planen.