alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Bollar

 
[49]
UCL Club Void Ball
UCL Club Void Ball
UWCL League Void Ball
Al Rihla Training Ball
Al Rihla Mini Ball
Al Rihla League Ball
Al Rihla Training Hologram Foil Ball
Al Rihla Competition Ball
Al Rihla League Junior 290 Ball
Al Rihla Club Ball
Al Rihla Club Ball
Al Rihla Pro Ball
All Court 3.0 Ball
Al Rihla Club Ball
Al Rihla Club Ball
Tiro Club Ball
Al Rihla League Ball
Al Rihla Club Ball
Messi Mini Ball
Tiro Club Ball
Tiro Club Ball
Al Rihla Pro Beach Ball
Tiro Competition Ball
Al Rihla Club Ball
Al Rihla League Junior 350 Ball
Messi Club Ball
3-Stripes Rubber Mini Basketball
NZRU Black Ferns Replica Rugby Ball
RIHLA TRN SAL
Al Rihla Club Ball
UEFA Nations League Pro Ball
UCL League Void Ball
UCL Pro Void Winter Ball
Germany Al Rihla Club Ball
Tiro League TB Ball
Al Rihla Pro Sala Ball
Al Rihla Pro Winter Ball
UCL Club Void Ball
UCL Training Void Texture Ball
Tiro Match Ball
3-Stripes Rubber X3 Basketball
Al Rihla Pro Promo Commercial Ball
Tiro Club Ball
1 / 2
Sida:av 2

Bollar med hög kvalitet till många sporter

Här hittar du ett stort utbud av sportiga bollar för såväl fotboll och rugby som basket. Dessa snygga bollar från adidas håller en enormt hög kvalitet och är specifikt skapade för intensiva träningspass och utmanande matcher utomhus. De är sömlösa och designade med snygga detaljer som FIFA-stämpeln och självfallet det klassiska adidasmärket och de tidlösa 3-Stripes. Den smarta butylblåsan håller kvar luften på ett effektivt sätt och fotbollarna har väldigt lågt vattenupptag.

Sportbollar för träning på hemmaplan

Med adidas mångsidiga bollar får du ännu bättre skills och ökad kontroll på planen. Fotbollarna är tillverkade i ett tåligt hölje i hundra procent TPU som är specialsytt för extra slitstyrka, och basketbollarna är gjorda i hållbart gummi som passar väldigt bra för användning utomhus. Bollarna för rugby är handsydda och har ett slitstarkt gummihölje som ger ett mycket stadigt grepp. De är tillverkade i läderimitation i hundra procent gummi och har en latexblåsa och en häftig maoridesign. adidas bollar finns i många olika snygga färger och häftiga grafiska mönster, så det är bara att välja och vraka bland dessa tillbehör.

Investera i en egen boll från adidas

Det sägs ju att man måste ägna en stor del av sitt liv åt att bli ett riktigt proffs på det man gör, och det gäller även bollsporter. En egen boll kan vara värt att investera i så du kan träna precis hur mycket du vill – vart som helst och när som helst. adidas har ett brett sortiment av sportbollar som du kan öva upp dina färdigheter med. Med sådana här tekniska bollar från adidas kommer du känna dig som ett proffs. Ta fram bollen när du känner för det och kör en spontan träning eller match. Sedan är det bara en tidsfråga innan du slår nya personliga rekord på planen.