alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tröjor och sweatshirts

 
[314]
1 / 7
Sida:av 7

Värmande tröjor och sweatshirts för både vardag och uppvärmning

Att hålla muskler och leder varma före, under och efter träningen är viktigt då det hjälper till att undvika onödiga skador. För att hålla uppe kroppstemperaturen är det därför bra med en skön tröja som kan användas såväl till träningspasset som till vardagen. Klassiska adidas-tröjor har kommit att bli ett måste i träningsgarderoben sedan Adolf "Adi" Dassler introducerade det nya sportmodet. Våra adidas sweatshirts kommer i flera olika modeller så de passar hela familjen.

Sweatshirts med smart teknologi

När du är ute och tränar kan det ibland bli jobbigt när man inser att man råkade ta med sig mobilen, nycklarna eller andra värdesaker som man gärna inte lämnar liggandes någonstans. Därför kommer många av våra adidas sweatshirts med någon slags ficka, känguruficka, sidfickor med dragkedjor eller en enkel bröstficka. Vi tycker det är viktigt att ta hänsyn till miljön och människorna runtomkring oss och därför använder vi organiskt bomull och återvunnen polyester för att minska avfall. Om du gillar att vandra, springa eller varför inte klättra har vi adidas sweatshirts med fyrvägsstretch som tillåter dig den rörelsefrihet du behöver. För att du ska kunna hålla dig varm samtidigt som du undviker att bli nedkyld från svett har vi skapat ventilerande värme som hjälper till att hålla dig varm och torr genom hela träningspasset.

Ikonisk sweatshirt från adidas

Våra tröjor har kommit för att stanna genom årtionden och har blivit ett ikoniskt och tidlöst plagg som är ett måste för alla sportälskare. Våra klassiska designelement 3-Stripes och Trefoil har kommit att bli vad som kännetecknar adidas. Om du vill känna dig riktigt originell bör du matcha dina tröjor med matchande byxor och skapa en klassisk träningsoverall, eller varför inte kombinera olika plagg efter din egen kreativitet. Oavsett vad så kommer du inte behöva oroa dig över att känna dig frusen. Utmana ditt personbästa och kör på nytt rekord!