alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Flickkläder rea

 
[185]
1 / 4
Sida:av 4

Låt barnen vara redo för alla lägen i flickkläder på rea

Bland adidas flickkläder på rea hittar du kläder till barnen som passar för alla lägen. Här finns allt från träningsdräkter och gymnastikkläder till specialkläder för olika sportutövningar. Du hittar även plagg till rabatt i bekväma material som fungerar utmärkt till skoldagen eller vardagen. Precis som på sina kläder för vuxna är adidas barnkläder gjorda i högkvalitativa material som ger barnen komfort även under intensiva matcher och träningspass. Låt även de allra minsta känna av den rörelsefrihet som adidas plagg innebär.

Flickkläder-outlet för användbara barnkläder

I vår flickkläder-outlet med flickkläder på rea hittar du plagg för olika typer av användningsområden. För simträningen hittar du bland annat klorresistenta baddräkter och för stranden hittar du badkläder för barn i material som inte bleks i solen. För gymnastiklektionen finns shorts och träningstoppar i ventilerande material som håller barnen svala. Du hittar även material som är snabbtorkande och som leder bort fukt och svett från huden för en torr känsla och kläder utan svettfläckar. För vinteraktiviteter passar det bra med dunjackor i lätta och tunna material som håller barnen varma utan att minska rörelseförmågan.

Flickkläder på rea för en snygg skolstil

adidas har en mängd snygga plagg som passar bra till både vardag och skola. Bland adidas flickkläder på rea hittar du bland annat en mängd t-shirts i olika färger och mönster. Välj mellan t-shirts med den ikoniska Trefoil-loggan på bröstet för en fräsch och klassiskt sportig stil eller kika på någon av de många mönstrade tröjorna och topparna i kollektionen. Matcha med en mysig huvtröja som lätt kan dras på och av och som håller värmen under skoldagen. För de mindre barnen hittar du även smarta set som innehåller matchande tights och t-shirts eller hela träningsstall med matchande 3-Stripes på ärmar och ben.