alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pojkar · Träningsställ

 
[141]
1 / 3
Sida:av 3

Ge ditt barn frihet i adidas overaller för pojkar

Hos adidas hittar du ett gediget utbud av barnoveraller för pojkar. Overallerna finns i olika utföranden, välj mellan set bestående av linne och shorts, långärmade eller kortärmade överdelar och långa byxor eller shorts. Det finns även i andra utföranden, allt för att du ska hitta den overall som passar ditt barn bäst. Det finns overaller och träningsställ för barn i alla åldrar, från de allra minsta till ungdomar. Våra overaller för pojkar håller hög kvalité och är slittåliga, de står emot alla de upptåg som barn kan hitta på. I en av våra overaller för pojkar kan ditt barn röra sig obehindrat och smidigt medan de utforskar världen med ett barns nyfikenhet.

Barnoverall för pojkar – det ultimata barnplagget

En overall av den här typen är väldigt mångsidig och barnen kan använda dem vid alla möjliga typer av tillfällen. De är bekväma och lediga så ditt barn kan bära dem ofta utan att känna något obehag eller att hindras i något av de många upptåg som barn tar sig till. Dessa overaller för pojkar funkar lika bra på gympan som när de klättrar i träd, i skolan, på campingutflykten eller när de spelar dataspel tillsammans med kompisarna. Träningsställen är perfekta för aktiva barn då de går att träna i men passar lika bra att använda som överdragskläder innan och efter matchen då du inte vill att barnet skall bli kallt och frysa.

Snygga och roliga träningsställ

I adidas utbud av overaller för pojkar hittar du allt från träningsställ i klassisk adidas-anda till mer färgglada och fantasifulla overaller och set. Barn gillar ofta färg och roliga mönster men lika snyggt är det att klä dem i ett träningsställ som pryds av adidas ikoniska Trefoil-logga eller 3-Stripes. Kombinera ett träningsställ för pojkar med andra plagg från adidas kollektioner, till exempel en t-shirt eller ett linne, så har ditt barn en komplett outfit som är både praktisk, bekväm och snygg.