alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Fotbollsskor för barn

 
[39]
X Speedportal.3 Indoor Boots
Deportivo Indoor Shoes
Predator Freak.3 Turf Boots
X Speedportal.1 Firm Ground Boots
Gamemode Knit Firm Ground Boots
X Speedportal.3 Firm Ground Boots
Copa Sense.3 Firm Ground Boots
Predator Edge.3 Laceless Turf Boots
X Speedportal.3 Indoor Boots
X Speedportal.3 Laceless Turf Boots
Predator Edge+ Firm Ground Boots
X Speedflow.4 Flexible Ground Boots
X Speedflow Messi.4 Turf Boots
Copa Sense.4 Turf Boots
Predator Edge.4 Indoor Sala Boots
Gamemode Turf Boots
X Speedflow+ Firm Ground Boots
Copa Sense.3 Firm Ground Boots
Predator Edge.1 Firm Ground Boots
X Speedportal+ Firm Ground Boots
Copa Sense.3 Indoor Sala Boots
Predator Edge+ Firm Ground Boots
Predator Edge+ Firm Ground Boots
X Speedportal.3 Multi-Ground Boots
X Speedportal.3 Turf Boots
X Speedportal.3 Laceless Firm Ground Boots
X Ghosted.3 Multi-Ground Boots
Predator Mutator 20.3 Turf Boots
Nemeziz .3 Turf Boots
Predator Mutator 20.3 Indoor Boots
Predator Freak.3 Firm Ground Boots
Predator Freak.3 Firm Ground Boots
X Speedflow Messi.4 Indoor Boots
Predator 1 Firm Ground Boots

Klassisk adidas stil med fotbollsskor för barn

adidas har skapat några av de mest ikoniska silhuetterna genom tiderna när det kommer till träningsskor. Här hittar du skor som håller samma höga standard som träningsskor för vuxna och professionella atleter. Bland adidas fotbollsskor för barn hittar du samma modeller som för vuxna men i junior- och barnstorlekar. Med de legendariska 3-Stripes längs med skornas sidor får barnen en tidlös look som håller säsong efter säsong, välj bland diskreta basfärger och färgskalor i neon för en unik och personlig look.

adidas fotbollsskor som är anpassade efter både underlag och spel

Att välja rätt skor är särskilt viktigt när det kommer till fotbollsträningen. Olika underlag på fotbollsplanen kräver olika typer av skor och här hittar du fotbollsskor för barn för alla underlag. För mjuka underlag krävs till exempel skor med dobbar, medan fasta underlag och inomhusträning kräver greppande sulor. Om barnen tränar på flera olika underlag och du inte vill köpa flera skor kan du satsa på ett par flexibel ground eller multi ground-skor. Du hittar även modeller som ger snabba och flexibla steg på planen bland adidas fotbollsskor, och med snörlösa konstruktioner får barnen skor som ger rena tillslag medan ovandelar med textur ger optimal kontroll för dribbling.

Motivera barnen till fotbollsträning med rätt utrustning

Med rätt utrustning kommer barnen känna sig förberedda för träningen och hålla sig bekväma både under och på väg till träningen. Förutom fotbollsskor hittar du sportstrumpor hos adidas som minskar glid och friktion i skorna, matcha skorna med bekväma benskydd och snygga fotbollskläder. Du hittar även rymliga träningsväskor som gör att barnen får med sig all utrustning till matchen.