alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Fotbollsskor för barn

 
[149]
1 / 4
Sida:av 4

Anpassa fotbollsskor för barn till underlaget

Att ha rätt skor på fötterna är väldigt viktigt när man spelar fotboll. För att det ska vara bekvämt att springa och barnet ska få rätt grepp behöver man välja fotbollsskor för barn som är anpassade till underlaget där de tränar. Det finns tre olika sorters sulor att välja mellan: fasta underlag, konstgräs och inomhus. Dessa kallas för firm ground, turf och indoor boots. Det kan mycket väl vara så att ditt barn behöver två par olika skor, till exempel om laget tränar i en gymnastiksal på vintern men utomhus på sommaren. Vill man inte behöva ha flera olika par kan man välja ett par flexible ground boots eller multi-ground, som fungerar på alla underlag.

Skor att springa snabbt och sparka hårt i

Det finns knappast något som kan få en unge att springa snabbare än ett par nya skor! Särskilt när skorna är specialdesignade för att spela fotboll i. Det kan vara väldigt gulligt när en liten kille eller tjej visar hur snabbt de kan springa, men när ditt barns fotbollsskor är från adidas ligger det faktiskt något i det. Dessa är gjorda för att sitta perfekt på foten och många modeller går upp en bit för att ge extra stöd.

Barnfotbollsskor för alla

Man skulle lätt kunna tro att de flesta barnfotbollsskor är i princip likadana, men det är verkligen värt att jämföra olika modeller för att hitta rätt par skor för ditt barn. Har han eller hon inte lärt sig att knyta skorna själv ännu? I så fall kan ett par snörlösa skor underlätta enormt mycket. Finns det kanske någon favoritfärg på ditt barns fotbollsskor som kommer göra det lättare och roligare att komma iväg till träningen? Eller kanske du vill överraska barnet med att köpa skor som liknar dess favoritfotbollsspelares skor? Hos adidas finns det skor för alla stilar.