alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Träning och gym

 
[2142]
AEROREADY Made for Training Minimal Shorts
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT Tee
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT Shorts
AEROREADY 3-Stripes Tee
AEROREADY Designed for Movement Tee
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo Tee
AEROREADY Designed for Movement Tee
Techfit Training Long Sleeve Tee
Techfit Training Tee
Training Colorblock Pants
Techfit Training Short Tights
Techfit 3-Stripes Training Long Tights
COLD.RDY Training Pants
Techfit AEROREADY Training Long Tights
Yoga Essentials High-Waisted Tights
Techfit Long Tights
Techfit 3-Stripes Tights
Cushioned Crew Socks 6 Pairs
Cushioned Crew Socks 3 Pairs
Essentials Logo Duffel Bag Extra Small
Badge of Sport Jogger Set
Cushioned Ankle Socks 3 Pairs
Ligra 7 Indoor Shoes
Daily Cap
Ligra 7 Indoor Shoes
adidas Essentials Sweatshirt and Pants
Colorblock Fleece Hoodie
3-Stripes Cushioned Crew Socks 3 Pairs
Novaflight Volleyball Shoes
adidas Essentials Logo Sweatshirt and Pants (Gender Neutral)
Ankle Socks 3 Pairs
Trainer V Shoes
Cushioned Low-Cut Socks 3 Pairs
Essentials 3-Stripes Track Suit
AEROREADY Designed for Movement Training Pants
Low-Cut Socks 3 Pairs
Training 1/4-Zip Colourblock Long Sleeve Tee
No-Show Socks 3 Pairs
AEROREADY Gloves
Workout Front Rack Impact Print Tee
4ATHLTS Camper Backpack
Yoga Essentials High-Waisted Tights
adidas Yoga Studio 7/8 Tights

Ge allt med rätt utrustning för träning och gym

Här hittar du allt du kan behöva för träning och gym. adidas har en stor kollektion av gymkläder, träningsutrustning och skor så du kan välja rätt tillbehör för rätt sport. adidas har anpassat både kläder och skor efter olika användningsområden för att du ska kunna förfina dina pass och nå nya nivåer. Skor, plagg och tillbehör är designade med högteknologiska material och smarta funktionslösningar. Bland annat hittar du ventilerande plagg som håller dig sval, fuktavledande material som leder bort svett från kroppen samt absorberande plagg som gör att du slipper svettfläckar. Bland kollektionen av skor hittar du allt från stötdämpande och stabiliserande skor till flexibla och energigivande sulor.

Välj rätt skor och kläder

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning ska du välja rätt plagg och skor. Du hittar bland annat tights med kompressionspassform som stabiliserar musklerna under tunga lyft. För löpning och fitnesspass finns shorts och träningsbyxor med lös passform som låter dig röra dig obehindrat under passen. Bland skorna finns allt från stötdämpande sulor som ger dig extra energi i stegen till greppande skor som klara av hala och ojämna underlag. Med rätt skor och plagg för träning och gym slipper du distraktion från friktion eller justeringar och kan fokusera fullt ut på din träning. 

Gymutrustning för att öka din prestation

För att optimera din träning kan du lägga till utrustning som handskar för tyngdlyftning eller block för att hjälpa yogaposer och stretch. Kollektionen av utrustning innehåller även praktiska lösningar som knäskydd och ankelskydd för att stabilisera och skona kroppen från skador. För att få med dig dina kläder och utrustning till ditt fitnesspass hittar du rymliga och tåliga ryggsäckar som bekvämt låter dig bära med även tyngre packning. Med smarta fack kan du enkelt hålla koll på småsaker och skilja på smutsiga skor och kläder.